Thursday, June 23, 2016

Ετοιμος για επιστροφη δηλωνει ο Brian Johnson

O τραγουδιστής των AC / DC Brian Johnson αναφέρει ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στη σκηνή μετά από τη δοκιμή ενός νέου μόνιτορ για το εσωτερικό του αυτιού που προσφέρει πιο δυνατό και καλύτερο ήχο, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τον κίνδυνο βλάβης της ακοής του.

Αυτή η νέα αυτή καινοτόμα εφευρέθηκε από το Ambrose Diaphonic Ear Lens (ADEL), αναπτύχθηκε από τον Stephen Ambrose και το συγκεκριμένο in-ear monitor παράγει υψηλής ποιότητας ήχο σε όλο το φάσμα συχνοτήτων. Γίνεται μια διάκριση μεταξύ στατικής πίεσης και της πίεσης του ήχου που δέχεται το αυτί και καταργεί τη στατική πίεση του και παράγει υψηλότερης ποιότητας συχνότητες για την ελαχιστοποίηση των ζημιών.

Τον περασμένο μήνα, ο Stephen Ambrose κυκλοφόρησε ένα βίντεο σχετικά με το Ambrose Diaphonic Ear Lens στο οποίο αναφέρθηκε στον Johnson, καλώντας τον να δοκιμάσετε τη νέα αυτή συσκευή. "Παρακαλώ μην σταματάς να τραγουδάς" είπε ο Ambrose. «Η βοήθεια είναι καθ’οδόν."



Αφού ενημερώθηκε ο Brian Johnson για το ADEL,προγραμμάτισε αμέσως μια συνάντηση με τον Stephen αφού ήταν πεπεισμένος ότι θα του επιτρέψει να τραγουδήσει ξανά. Μετά τη δοκιμή της νέας αυτής συσκευής ο Brian δήλωσε ευτυχισμένος: "Δουλεύει ! Λειτουργεί πλήρως και δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει με αυτό. Έχω εντυπωσιαστεί που είμαι σε θέση να ακούσω και πάλι μουσική κυρίως όπως δεν έχω την ακούσει εδώ και πολλά χρόνια τώρα."

Το μόνο ερώτημα που μένει είναι εάν οι AC / DC συνεργαστούν και πάλι με την Johnson, ειδικά τώρα που έχουν συνεχίσει την περιοδεία τους με τον Axl Rose. Το συγκρότημα ακύρωσε 10 ημερομηνίες στις ΗΠΑ τον περασμένο Μάρτιο όπως είχαμε γράψει, όταν ο Johnson είχε προειδοποιηθεί από το γιατρό του ότι κινδύνευε να χάσει την ακοή του. Λίγο αργότερα ο Rose είχε προσληφθεί για να βοηθήσει το συγκρότημα να ολοκληρώσει την περιοδεία του και να αναπληρώσει τις 10 ακυρωμένες ημερομηνίες στις ΗΠΑ τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

No comments:

Post a Comment